Verwarm uw woning met verwarmingsketels.

De vraag naar energiebesparende verwarmingstechnologieën wordt steeds luider. Dankzij de verbrandingsregeling passen onze gascondensatieketels zich automatisch aan verschillende gassoorten aan - inclusief bijmenging van biogas. Bovendien zijn de producten geschikt voor gebruik met maximaal 20 procent waterstof in het aardgasmengsel. Op die manier leveren ze warmte voor een leven lang.

Waarom een verwarmingsketel plaatsen in uw woning?

Hoe werkt het?

Een condensatieketel gebruikt niet alleen de warmte die vrijkomt bij de verbranding van het gas, maar ook de warmte die bij een conventionele ketel ongebruikt door de schoorsteen verdwijnt.

Dankzij condensatietechnologie halen gascondensatieketels een standaardrendement tot 98% (Hs) en zijn ze dus uiterst energie-efficiënt. Dit werkingsprincipe bespaart niet alleen waardevolle energie, maar beschermt ook het milieu door de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen.

Laag verbruik

Een nieuwe verwarmingsketel verbruikt 35% minder energie dan een oude verwarmingsketel. Dankzij de modulerende brander past de gascondensatieketel zich aan de vraag aan.

Voor de beste keuze van uw warmteketel werken wij samen met