Een persoonlijke aanpak afgestemd op uw vraag.

Zon en Aarde heeft een lange geschiedenis. Sinds vier generaties staat de familie Caestecker voor vernieuwende en kwaliteitsvolle projecten in verwarming. In de Brugse regio en ver daarbuiten staat ze bekend om haar expertise en innovatie in verwarming.

Didier Caestecker leidt een polyvalent team dat heel wat ervaring kan voorleggen. Met zijn technische competentie en skills biedt hij een duurzaam antwoord op uw vraag naar verwarming, sanitair en ventilatie.

" Wij kunnen jou helpen bij de
realisatie van al jouw projecten. "
"Wij kunnen jou helpen bij de realisatie van al jouw projecten."

Een 4de generatie familiebedrijf.

sinds 1898

Alfons Caestecker

Overgrootvader Alfons Caestecker richt zijn bedrijf op in 1898. Hij is een pionier in verwarming en plaatst de eerste centrale verwarming in Vlaanderen. Hij haalt daarvoor zijn kennis uit het Verenigd Koninkrijk.

Maurice Caestecker

Met grootvader Maurice Caestecker is de naam Caestecker in de Brugse regio identiek met kwaliteitsvolle chauffagist.

Ghislain Caestecker

Vader Ghislain Caestecker verlegt opnieuw de grenzen. Als eerste plaatst hij in de regio vloerverwarming en begin jaren 1970 pioniert hij in alternatieve energie, warmtepompen en balansventilatie.

Didier Caestecker

In 2008, 110 jaar nadat zijn overgrootvader zijn bedrijf gestart heeft, richt hij Zon&Aarde op met zorg voor het milieu als kernwaarde.

Onze specialisaties
met duurzame energie.