Lucht-water warmtepompen.

Een warmtepompverwarmingssysteem is in vele opzichten goed voor u en uw omgeving: u geniet van een toekomstbestendig verwarmingssysteem en vermindert de CO2-uitstoot.

Waarom een lucht-en waterwarmtepomp in uw woning?

Één groot voordeel

Eén van de basisvoordelen van een lucht-water warmtepomp is in eerste instantie de gratis en vanuit menselijk standpunt oneindige warmtebron. Door gebruik te maken van deze energiebron kunnen installatie-eigenaars heel wat minder afhankelijk worden van hun bestaande brandstofleverancier. Want in tegenstelling tot stookolie of aardgas is de omgevingslucht op geen enkele manier onderhevig aan economische schommelingen of politieke instabiliteit.

Ecologisch en klimaatgerelateerd

Door een lucht-water warmtepomp te gebruiken, kunnen eigenaars van een installatie niet alleen de verwarmingskosten voor geruime tijd op een laag niveau houden. Ook de impact op het milieu door de CO₂-uitstoot wordt zo aanzienlijk verminderd. Bovendien werkt de installatie zo goed als volledig CO₂-neutraal, wanneer de huiseigenaar de stroom voor zijn warmtepomp uit milieuvriendelijke bronnen haalt.

Voor de beste keuze van uw warmtepomp werken wij samen met